Ronaldo édesanyja nagyon izgul a meccs előtt, gyertyát is gyújtott a csapatért

fbl TOPSHOTS Vertical FOOTBALL AMERICAN SHOT TROPHY
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo and his mother Maria Dolores dos Santos Aveiro hold the the Italian Champion's trophy at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Atalanta on May 19, 2019 at the Allianz stadium in Turin. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A kedden 18 órakor kezdődő Magyarország-Portugália Európa-bajnoki mérkőzés olyannyira izgalomban tart mindenkit, hogy még a portugál csapat világsztárjának, Cristiano Ronaldónak az édesanyja is nyilatkozott egy madeirai lapnak.
Vágólapra másolva!

Dolores Aveiro nem meglepő módon a portugál válogatott sikerét tippelte, azonban korántsem a magabiztos fajtából. És ugyancsak nem meglepő módon azt is megmondta, hogy ki fogja rúgni az egyik gólt. Biztos önök is kitalálják.

Cristiano Ronaldo, édesanyja, Dolores dos Santos Aveiro és barátnője, Georgina Rodriguez társaságában 2019 májusában, a Juventus bajnoki címét ünnepelve Forrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

"2-1-re fogunk győzni. Az egyik gólt Cristiano fogja lőni, a másikat meg... tudják mit, az már mindegy, lehet akár öngól is" – mondta a büszke édesanya, aki azt is elárulta, hogy a funchali (ez Madeira fővárosa) katedrálisban az egész csapatért gyújtott egy gyertyát.

Dolores Aveirótól azt is megtudhattuk, hogy meddig láthatjuk még az ötszörös aranylabdást a futballpályákon.

"Kiváló formában van, három évig még biztosan folytatja. Beszéltem vele, váltottunk üzenetet, én sok sikert kívántam, ő pedig megköszönte a szurkolást" – idézi az anyuka szavait a La Gazzetta dello Sport.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!