Marco Rossi a világbajnok franciák legfontosabb futballistáját méltatja

Magyarország - Portugália, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Puskás Aréna, Budapest, 2021.06.15. Marco Rossi
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság F-csoportjában Magyarország Franciaországgal mérkőzik meg. A francia sportlap, a L'Équipe a magyarok szövetségi kapitányáról közölt egy nagyobb cikket, amelyben Marco Rossi elmondta, hogy kit tart nagyra a francia fociválogatottból.
Vágólapra másolva!

A világbajnoki címvédő Franciaországgal játszik a magyar válogatott. A francia sportlap, a L'Équipe a magyar csapat szövetségi kapitányával készített egy hosszabb cikket, amelyben Marco Rossi elmondta, hogy kit tisztel leginkább a francia csapatban - derül ki a L'Équipe oldaláról.

Marco Rossi nagyon nehéz meccsre számít Forrás: Getty Images/2021 UEFA/Alex Livesey


- mondta el a francia játékosról Marco Rossi.

A magyar kapitány elmondása szerint nagyon nehéz lesz a franciák elleni meccs, de mindent be fognak vetni, hogy megnehezítsék a világbajnok csapat dolgát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!