Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo valóságos mozgalmat indított be azzal, hogy a magyarok elleni hétfői sajtótájékoztató előtt eltávolított két kólásüveget az asztalról. Úgy tűnik, van azonban, akit nem zavar a cukros üdítő, ugyanis az orosz válogatott szövetségi kapitánya, Sztanyiszlav Csercseszov vállat vont a portugál sztár tettére és belekortyolt a kólásüvegbe a finnek elleni sajtótájékoztató előtt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a portugálok ötszörös aranylabdás klasszisa a két kólásüveg helyett egy vizes palackot vett magához, arra buzdítva a sajtótájékoztatón részt vevőket, hogy inkább igyanak vizet. Azóta több labdarúgó is hasonlóképpen tett az Eb-n.

Ronaldo köztudottan nem iszik cukros üdítőket, a néhány másodperces jelenet pedig nem kevesebb, mint 4 milliárd dollárjába (1200 milliárd forintba) került a Coca-Colának. Azonban úgy tűnik a cégnek az orosz szövetségi kapitány személyében maradt még rajongója az Eb-n.

A finnek elleni szerdai sajtótájékoztató előtt az orosz védő, Georgij Dzsikija érdeklődött edzőjétől, hogy látta-e, mit tett Cristiano Ronaldo a bekészített szponzori tartalmakkal. Csercsesov minderre csak vállat vont, és két kólásüveg kupakját egymásnak feszítve nyitotta ki az egyik üdítőt.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felhívta a részben budapesti rendezésű kontinensviadalon szereplő csapatok figyelmét arra, hogy vannak bizonyos kötelezettségeik a torna szponzorai felé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!