Vágólapra másolva!
Az olasz Tuttosport cikke szerint csípős órás szárnyas hangyák ezrei támadhatják meg a szurkolókat a Wembley Stadionban a vasárnap esti Anglia-Olaszország labdarúgó Eb-döntő alatt.
Vágólapra másolva!

Ha április 1. lenne, akkor azt mondanánk, ez valami rossz tréfa, pedig egyáltalán nem az. A Tuttosport beszámolója szerint a veszély valós. Brit tudósok radarral követik az óriás hangyák repülő raját és egyáltalán nincs kizárva annak a veszélye, hogy a rovarok az Eb-döntő nézőközönségét is összecsípik.

Az olasz újságírók is hangsúlyozták, hogy a dolog nem vicc, a drukkereknek fel kell készülniük a csípős szárnyas hangyák inváziója valós veszély.

Az óriás szárnyas hangyák megtámadhatják az Eb-döntő helyszínét Forrás: Tuttosport

Az óriás hangyaraj jelenleg London délkeleti részén tartózkodik, s a szakértők szerint innen könnyen átrepülhetnek az Eb-döntő színhelyére.

A cikkben szó esik arról is, hogy már a szerdai Anglia-Dánia elődöntőre is nagyon sok szurkoló jegy nélkül jutott be a Wembley-be és az olaszok szerint nem lesz ez másképpen vasárnap sem. Hangsúlyozzák, hogy mindez rendkívül veszélyes akkor, amikor Nagy-Britanniában még egyáltalán nem múlt el a koronavírus-járvány.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!