A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felesége elárulta, mi okozta a katari vb-n elhunyt amerikai sportriporter halálát

fbl TOPSHOTS Horizontal EFFIGY SCREEN TRIBUTE CELEBRITY DEATH FOOTBALL WORLD CUP
A giant screen displays a photo of US journalist Grant Wahl who died after he collapsed in the stadium's press area while covering the match between Argentina and Netherlands during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az egész világ döbbenettel fogadta az ismert amerikai futballriporter, Grant Wahl halálának hírét. A szakember a katari labdarúgó-vb-n munka közben összeesett és meghalt. Nem sokkal korábban orvosnál járt, mert mellkasi fájdalmakra és nem múló fáradtságra panaszkodott. Felesége most elárulta, mi okozta a népszerű újságíró halálát. 
Vágólapra másolva!

Grant Wahl felesége, Dr. Celine Gounder a CBS reggeli műsorában mondta el, hogy egy aorta aneurizma megrepedt férje szervezetében, ez okozta a tragédiát.

"Valószínűleg évek óta veszélyben volt az aneurizma miatt, de valamiért éppen most következett be a katasztrófa"

- mondta a feleség.

Hatalmas kijelzőn emlékeztek meg a foci-vb-k egyik állandó résztvevőjéről Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A Sports Illustrated munkatársa, aki szabadúszóként saját felületet is működtetett, a pénteki Argentína-Hollandia mérkőzéssről tudósított, amikor rosszul lett, nem tudták megmenteni az életét. 48 éves volt, születésnapját is Katarban ünnepelte.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!