A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hiába törölte a bejegyzést: Messi-poszt miatt alakult ki botrány a Real-kiszemelt csodatini körül

BRAZILIAN TO 2022, PALMEIRAS X AMERICA-MG 18859 Horizontal
SP - Sao Paulo - 11/09/2022 - BRAZILIAN A 2022, PALMEIRAS X AMERICA-MG - Endrick player of Palmeiras during a match against America-MG at the Arena Allianz Parque stadium for the Brazilian championship A 2022. Photo: Ettore Chiereguini/AGIF (Photo by Ettore Chiereguini / AGIF / AGIF via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem tetszett a Real Madrid szurkolóinak a brazil csodagyerek, Endrick Twitter-bejegyzése: a klub kiszemeltje kedden Lionel Messit méltatta, miután az argentinok csapatkapitánya remekelt a Horvátország elleni elődöntőben a katari labdarúgó-világbajnokságon. Endricket természetesen megtalálták a madridi szurkolók, mire a tehetség eltávolította a posztot.
Vágólapra másolva!

Endrick akkor fejtette ki rövid véleményét Lionel Messi kapcsán, amikor a hétszeres aranylabdás a horvát védőket alaposan becsapva jegyzett gólpasszt az elődöntő 69. percében - vette észre az nso.hu.

Endrick így nem lesz a Real-szurkolók kedvence Forrás: AGIF via AFP/Ettore Chiereguini/AGIF/Ettore Chiereguini

„Messi teljesen abszurd, mégis mi volt ez?"

A bejegyzést perceken belül elhalmozták a „madridista" kommentek, a szurkolók felháborodásukat fejezték ki a 16 éves támadónak. Endrick a közzététel után nem sokkal, néhány hozzászóló tanácsát megfogadva, törölte a kiírását – persze ebben az esetben is beigazolódott, hogy ami egyszer az internetre kikerül, az meg is marad.

Endrick gyakorlatilag már a Real Madrid játékosának tekinthető, a jól értesült Fabrizio Romano szerint a felek mindenben megegyeztek egymással. Éppen ezért az ifjú labdarúgónak vigyáznia kell az ilyen megnyilvánulásokkal.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!