Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-Európa-bajnokság előtt eldőlt, hol lesz a magyar szurkolók közös gyülekezőhelye Kölnben és Stuttgartban.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is próbál segítséget nyújtani abban, hogy a magyar válogatottat támogató szurkolótábor a lehető legnyugodtabban készülhessen a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseire. A közös vonulás a stadionokhoz ezúttal sem maradhat el, de az MLSZ kiemelte, hogy ezen mindenki csak saját felelősségére vegyen részt. A magyar labdarúgó-válogatott szombaton, Kölnben, Svájc ellen kezdi meg a 2024-es foci-Eb-t, majd jövő szerdán a német válogatott ellen, illetve jövő vasárnap Skóciával szemben is Stuttgart városában csap össze.

Magyarország - Izrael, MagyarországIzrael, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülés, felkészülési mérkőzés, felkészülésimérkőzés, Nagyerdei Stadion, Debrecen, 2024.06.08.
Fontos információk lehetnek a magyar válogatott szurkolóinak, hogy honnan indul Kölnben és Stuttgartban a közös vonulás az Európa-bajnoki csoportmeccsekre
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Itt lesz a szurkolók gyülekezőjének helyszíne Kölnben és Stuttgartban

A Mandiner megírta, hogy Kölnben a Gerlitzweg 30, 50829 lesz a gyülekező helyszíne, itt szombaton, 10 órától várják a magyarokat. A második két csoportmeccsünkön Stuttgartban a Mittlerer Schlossgarten, Cannstatter Str. 18, 70173 lesz a kiindulási pont utóbbi helyszínen jövő hét szerdán 12 órakor, majd jövő vasárnap 15 órakor. Fontos információ, hogy a rendező városokban mérkőzésnapokon a tömegközlekedés ingyenes a belépőjeggyel rendelkezők számára reggel 6 órától másnap 18 óráig. Éppen ezért ajánlott, hogy ne gépjárművel közelítsék meg a stadionokat!

A Mandiner kiemelte, hogy a szurkolók legfontosabb kalauza az angol nyelvű UEFA-mobilalkalmazás, elsősorban ezen keresztül érdemes tájékozódni a mérkőzésekkel, helyszínekkel kapcsolatban, az itt található, személyre szabható információkat folyamatosan frissíti az európai szövetség, de az MLSZ arra is felhívja a figyelmet, hogy a magyar külügyminisztérium a szokásoknak megfelelően ezúttal is jelentős támogatást nyújt a kiutazó szurkolóknak. A Konzuli Szolgálat utazási tanácsait érdemes áttekinteni indulás előtt!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről