Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A németországi Európa-bajnokságra készülő ukrán labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, Mihajlo Mudrik a Moldova elleni felkészülési meccsen egy nagyon rosszul kivitelezett csellel keltett feltűnést, ami után alaposan kigúnyolták a szurkolók.

Az ukrán labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési meccsét magabiztosan nyerte meg 4-0-ra idegenben Modova ellen. A mérkőzésen kezdőként lépett pályára a Chelsea sztárja, Mihajlo Mudrik, aki az egyik alkalommal a nevetség tárgyává vált, mert ki akarta cselezni a védőjét, helyette viszont kivezette a labdát az alapvonalon túlra. A kínos eset után a közösségi médiában szétszedték a drukkerek a 23 éves focistát, akinek volt még a meccsen egy érdekes momentuma, amikor le akarta futni az ellenfelét, de nem tudta benntartani a labdát.

A Chelsea sztárján gúnyolódtak a kommentelők

Íme, néhány megjegyzés a kommentelők részéről:

  • "Mit akart ezzel? Ez a srác évek óta topligában futballozik, erre ezt műveli. Micsoda szégyen."
  • "A Chelsea játékosa a következő szezonban. Ez nevetséges."
  • "100 millió fontot érő játékos."
  • "A Chelsea keretének legrosszabb fuballistája."

Mudrik 2023 januárjában 70 millió euróért igazolt a Sahtar Donyeck csapatától a Chelsea-hez, ahol azóta sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

Klubjában ugyan a 10-es számot is megkapta, de az átigazolásokban és a játékosok piaci értékében jártas transfermarkt szerint a felére, 35 millió euróra csökkent az értéke.

Germany - Ukraine
Mihajlo Mudrik az ukrán válogatottban sem mindig nyűgözi le a szurkolókat
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by DANIEL KARMANN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Az ukrán szélső a 2023/2024-es idényben 41 meccsen 7 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott a Chelsea-ben, a nemzeti csapatban eddig 21 találkozón mindössze kétszer volt eredményes.

Az ukrán válogatott a pénteken kezdődő németországi Európa-bajnokságon az E csoportba került, ahol Románia, Belgium és Szlovákia lesznek az ellenfelei.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről