Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Szerdán este az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott nyilvános edzést tartott Weiler im Allgäuban. Marco Rossi csapata valósággal lázba hozta a környékbeli szurkolókat, a legtöbben Szoboszlai Dominikre voltak kíváncsiak. A magyar válogatott csapatkapitánya edzés után sok autogramot kiosztott, mellette pedig rengeteget szelfizett a rajongóival. A tömeghisztéria közben pedig kiderült a 23 éves középpályásról, hogy egyre inkább hasonlít a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messire.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése a 17. férfi labdarúgó Európa-bajnokságról, Németországból.

Az edzés után a nemzeti csapat játékosai autogramokat osztogattak és szelfiztek a szurkolókkal. A legnagyobb érdeklődést ezúttal is Szoboszlai Dominik kapta. A Liverpool világsztárja rendesen állta a sarat, mindenkihez volt egy jó szava, senkit nem hagyott faképnél, aki rá volt kíváncsi. Külön érdekesség, hogy láthatóan a magyar válogatott csapatkapitánya mellett is van már egy kirendelt biztonsági ember, csak úgy mint a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi mellett Miamiban. 

Úgy tűnik, Szoboszlai minden lépését figyeli egy biztonsági ember
Fotó: Göbölyös András - Origo

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg az Eb-szereplését, majd Stuttgartban előbb június 19-én a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről