A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Craig Harrison, a walesi The New Saints edzője abban bízik, hogy a csapata olyan eredményt ér el a Ferencváros elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező első meccsén, hogy a visszavágón még lesz esélye a továbbjutásra.

„A Ferencváros hatalmas klub erős kerettel és kiváló szakmai stábbal. Megérdemelten vagyunk itt, persze a mostani ellenfelünk magasabb szintet képvisel, mint az előző körben a montenegrói Decic. Ennek ellenére 

nem turistáskodni jöttünk, hogy megnézzük ezt a gyönyörű stadiont. Hiába lesz sok szurkoló, a pályán 11 játékos küzd 11 ellen. Azt szeretnénk, hogy legyen esélyünk a visszavágón"

 - összegzett Craig Harrison, a walesi együttes szakembere, aki kiemelte, hogy együttesének a csapategység és az összetartás a legnagyobb erőssége, ugyanis vannak, akik már tíz éve együtt futballoznak.

Craig Harrison, a walesi The New Saints edzője
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az angol szakember hozzátette, alapvetően támadó szellemű a csapata, de persze más a helyzet, amikor ilyen nehéz ellenféllel állnak szemben.

Craig Harrison az MTI kérdésére úgy válaszolt, nem segítette a felkészülésüket, hogy új vezetőedzője van a Ferencvárosnak, mert így csak olyan tétmérkőzéseket tudott megtekinteni, amelyen még más irányított. Ugyanakkor megnézte Jansen korábbi csapatának meccseit is, így holland szakemberről lévén szó labdaorientált játékra és 4-3-3-as formációra számít a Ferencvárostól, mint a West Ham United elleni felkészülési találkozón.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!