Vágólapra másolva!

Pedig a ZTE elöljárói még az UEFA esetleges büntetését is felvállalták volna a nagyobb publikumért, illetve bevételért, ahogyan azt az MLSZ is tette legutóbbi magyar-román vb-selejtező során. Ám mivel az aréna felső karéját életveszélyessé nyilvánították, a plusz jegyek kiadásába még a büntetés terhe mellett sem egyeztek bele az európai szövetségnél.

Egy biztos: legkésőbb szerda estig, de megeshet, hogy már hétfőn gazdára talál a 28 ezer belépő. A jegyekhez hétfő reggeltől Zalaegerszegen és Budapesten is hozzá lehet jutni.

Természetesen a Zete-drukkerek minden szinten elsőbbséget élveznek, a klub vezetői már szervezik a szurkolók oda-vissza utaztatását, hétfőn 9 órától pedig a ZTE-stadionban, illetve az Ady Endre filmszínház pénztáraiban lehet megvásárolni a belépőket, amelyeket két kategóriában, 4500 és 6000 forintos áron árusítanak majd.

A fővárosban, a Puskás-stadion pénztáraiban egyelőre 4000 jegy vár gazdára, de amennyiben Egerszegen marad a tikettekből, azokat a meccs napján felviszik Budapestre. Éppen ezért Lang József, a ZTE elnöke azt kéri a kék-fehér hívektől, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel, hétfő délutánig mindenki jelezze igényét a klubnál.

Egressytől, Keneseitől és Ilictől tart a Manchester/sport/focivilag/20020810egressytol.html

Az is eldőlt, hogy a szerdán 20.45-kor kezdődő találkozót az RTL Klub közvetíti. A ZTE együttese kedden utazik fel a fővárosba, ahol a Hotel Európában készül a nagy fellépésre. A ManUnited ugyanaznap este érkezik Budapestre, és a Hotel Intercontinentálban üti fel főhadiszállását, a meccs után viszont azonnal visszarepül Manchesterbe.

Bánki József

Mindent egy helyen az Eb-ről