A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Egy hiba, és ugrik a visszavágó

Gelsenkirchen, 2015. február 18.
Benedikt Hoewedes, a német Schalke 04 játékosa (b) és Roni Kroos, a spanyol Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a németországi Gelsenkirchenben 2015. február 18-án.  (MTI/EPA/
Gelsenkirchen, 2015. február 18. Benedikt Hoewedes, a német Schalke 04 játékosa (b) és Roni Kroos, a spanyol Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a németországi Gelsenkirchenben 2015. február 18-án. (MTI/EPA/Bernd Thissen)
Vágólapra másolva!
Több sztárnak nagyon vigyáznia kell a Bajnokok Ligája keddi és szerdai negyeddöntőiben, mert ha sárga lapot kap, ki kell hagynia a visszavágókat.

Ezen a szinten már egyetlen kulcsjátékos hiánya is befolyásolhatja a párharcot, különösen mert rendkívül szoros csatáknak nézünk elébe. A legsúlyosabb helyzetben ilyen szempontból az Atlético Madrid van, amelyben öt focistának - Cristian Ansaldi, Jesus Gamez, Gabi, Mario Suarez és Fernando Torres - is nagyon kell figyelnie, ha játszani akar a Bernabeuban a Real Madrid ellen.

A Realból Fabio Coentrao, Marcelo és Toni Kroos érintett. Ezt a meccset kedden rendezik, akár csak a Juventus-Monacót, ahol a hazaiaknál Lichtsteiner, Vidal, Morata és Pereyra van veszélyben, a vendégeknél Moutinho, Kurzawa és Ferreira-Carrasco. A Juvénál Pogbának is figyelnie kellene, de sérülés miatt amúgy sem lép pályára.

Kroos (lilában), már nemigen léphet oda senkinek úgy, mint a nyolcaddöntőben a schalkés Hoewedesnek Forrás: MTI/EPA/Bernd Thissen

Szerdán Porto-Bayern München, ahol Alex Sandro, Danilo, Maicon és Oliver Torres, illetve Jerome Boateng van közel az eltiltáshoz.

Az egyetlen csapat, ahol nincs veszélyben senki, a Barcelona, míg az ellene készülő PSG-ben Matuidi és Van der Wiel sem kaphat lapot, ha szeretne játszani a visszavágón.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!