Tönkrement a teniszpálya Babosék meccsén

Babos jól érzi magát Indian Wellsben
Babos jól érzi magát Indian Wellsben
Vágólapra másolva!
Babos Tímea óriási meccsen jutott a negyeddöntőbe a Marrákesi tenisztornán. A brazil Teliana Pereira elleni csata 2 óra 55 percig tartott, és a harmadik szettet már egy másik pályán nyerte meg Babos, mint az elsőt.

Babos végül 6:0, 6:7, 6:4-re nyert a 250 ezer dollár összdíjazású tornán. Élete egyik nagy győzelmének tartja a mostanit, ahogy a honlapján írta: "Nagyon jól indult a meccs, nyilván a 6:0 is mutatja. Ettől függetlenül szoros labdamenetek és gémek voltak.

"Aztán a második szettben valami nagyon érdekes történt. Egy ejtésre csúsztam és úgy feltúrtam a pályát, hogy egy 15 centiméteres lyuk lett ott. Állt a játék 20 percet, próbálták megcsinálni. Újraindult a meccs, de rá három pontra ugyanott csúsztam még egyet és ugyanaz történt. Így pályát kellett cserélni."

Babosnak nem jött neki jól a kialakult helyzet helyzet, Pereira el is húzott 5:1-re. A magyar játékos ugyan feljött, de elbukta a szettet. Ennek ellenére sikerült összekapnia a magát a harmadik játszmára.

"Nem volt egyszerű felállni onnan, de küzdöttem, ahogy bírtam. És ez kifizetődött szerencsére. Nagyon kemény meccs volt, nagyon értékes győzelemnek tartom a mait."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!