A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Ronaldo kitett egy Messivel közös képet az egymás elleni meccs után

fbl TOPSHOTS Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (L) walks past Riyadh All-Star's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) during the Riyadh Season Cup football match between the Riyadh All-Stars and Paris Saint-Germain at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 19, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a rijádi Fahd Király Stadionban a Cristiano Ronaldo vezette szaúdi All Star válogatott a Lionel Messivel felálló francia bajnok Paris Saint-Germain csapatát fogadta. A találkozó első félideje igazi gálamérkőzést hozott, hiszen az ötszörös aranylabdás Ronaldo két gólt is lőtt, míg hétszeres aranylabdás Messi is betalált. A találkozó végül a párizsi csapat 5-4-es győzelmével zárult.

A lefújás után természetesen Ronaldót megválasztották a meccs emberének, majd a portugál sztár a közösségi oldalain tett közzé pár képet, töbek között egy olyat is, amin Messivel van.

"Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem a pályára, és a góllövők közé. Jó volt látni pár régi jó barátot" - írta a képekhez.

Így futott össze a két szupersztár a meccs előt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!