A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia strandröplabda-mérkőzései továbbra is hihetetlenül népszerűek a szurkolók körében, a női sportolók meccseit rengetegen követik figyelemmel. Szombaton véget értek a csoportkör és a rájátszás küzdelmei, a torna a nyolcaddöntőkkel folytatódik vasárnap.

A 2024-es párizsi olimpia legnépszerűbb és leglátványosabb sportágai közé tartozik a női strandröplabda, amelynek mérkőzéseit egy rendkívül impozáns helyszínen, az Eiffel-torony Stadionban rendezik. 

A spanyolok két csapattal is ott vannak a nyolcaddöntőben
Fotó: AFP/THOMAS SAMSON

A szombati játéknapon többek között a spanyolok és a svájciak is pályára léptek, a csoportkör küzdelmei és a rájátszásban vívott csaták is befejeződtek. A legjobb 16 mezőnye kialakult, a nyolcaddöntők vasárnap kezdődnek, a női torna kapcsán pedig érdekesség, hogy a spanyolok, a svájciak, a brazilok és az amerikaiak is két-két csapattal vesznek részt az egyenes kieséses szakaszban.

A látványos és izgalmas mérkőzések mellett természetesen a formás idomú, felettébb dekoratív sportolónők is könnyedén felkeltik a szurkolók figyelmét, akik nem véletlenül imádják ennyire a homokban vívott összecsapásokat.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!