A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Újabb edző bukott meg Ronaldóval, máris edzőt vált a portugál focista csapata

Saudi Arabia's Al-Nassr welcome superstar Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo,Riyadh,Saudi Arabia Horizontal
RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 03: (----EDITORIAL USE ONLY – MANDATORY CREDIT - "AL NASSR FOOTBALL CLUB / HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Portuguese superstar, Ronaldo (C), President of Al Nassr FC. Musalli Al-Muammar (R) and Head Coach of Al-Nassr Rudi Garcia (L) pose for a photo after signing an agreement during a ceremony at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia on January 03, 2023. AL Nassr Club of Saudi Arabia / Anadolu Agency (Photo by AL Nassr Club of Saudi Arabia / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca szerint már nem a francia Rudi García a szaúdi bajnokságban szereplő al Naszr vezetőedzője.

A spanyol honlap beszámolója szerint a tavaly nyáron kinevezett Garciának azért kell mennie, mert nem hozta az elvárt eredményeket és közben finoman szólva, nem ápol jó kapcsolatot az öltözővel, azaz több játékossal sem megfelelő a viszonya.

A legfőbb ok természetesen az lehet, hogy összeveszett Ronaldóval, aki túl sok helyzetet hagyott ki az utóbbi meccseken, a portugál szerint pedig nem kapja meg a megfelelő bánásmódot – láttunk már ilyet.

Rudi Garcia Ronaldo érkezésekor még mosolygott Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Al Nassr Club Of Saudi Arabia

Az al Naszr legutóbb csak 0-0-s döntetlent ért el a szaúdi bajnokságban, amivel már három pont a hátránya az al Ittihad mögött, miközben Ronaldo érkezésekor még három ponttal vezetett a csapata.

Ronaldo körül egyébként az utóbbi években megszaporodtak az edzői menesztések. Amíg a Juventus focistája volt, mennie kellett Maurizio Sarrinak és Andrea Pirlónak is, míg a Manchester Unitedtól Ole Gunnar Solskjaert küldték el a visszatérése után, valamint Ralf Rangnicknak sem volt maradása. A világbajnokság után a portugál válogatott Eb-győztes mesterét, Fernando Santost is kirúgták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!