Vágólapra másolva!
Még csak most ért véget a 2005-ös Forma-1-es szezon, Juan Pablo Montoya azonban már a 2006-osra hangol: a kolumbiai úgy véli, legyőzi Kimi Räikkönent.

Kevesen gondolták év elején, hogy a forrófejű Juan Pablo Montoya képes lesz beilleszkedni a McLaren együttesébe, a csapatfőnök Ron Dennis szerint azonban az utolsó versenyeken bebizonyosodott, hogy a kolumbiainak sikerült alkalmazkodnia a rendszerhez, szerelőkhöz, mindenhez.

Montoya ettől még elégedetlen, szerinte többet is ki lehetett volna hozni első wokingi évéből. "Természetesen nem vagyok teljesen elégedett a szezonnal" - mondta Montoya, aki pocsékul kezdte az idényt, majd sérülés miatt két versenyt is kihagyott. "Előző autómat, a Williamst teljesen másképp kellett vezetni, nehezen szoktam össze az új technikával" - adott magyarázatot a botladozásra a kolumbiai.

Montoya már készül a 2006-os idényre, s a Sport Bild hasábjain üzent csapattársának, Kimi Räikkönennek is. "Kimi nagyon gyors, nagyon jó, de nem verhetetlen. Szerintem le fogom győzni jövőre, képes vagyok rá, hogy megelőzzem."

Mindent egy helyen az Eb-ről