A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Kínai Nagydíjon mindkét Red Bull felkerült a dobogóra, a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel azonban vesztesként jött ki a Lewis Hamiltonnal vívott csatából.

"Nem ez volt a legjobb rajtunk. Valamiért a bal oldal nem működik olyan jól, mintha a jobb oldalról indulnék, ettől függetlenül nem volt százszázalékos rajt, még Lewis (Hamilton) is leelőzött a harmadik helyről. Egyszerűen csak nyugodtnak, türelmesnek kellett maradnom az első etap során. Talán még kint maradhattunk volna, de mivel lágy gumin voltam, megpróbáltunk gyorsan kiállni. Jól sikerült a kerékcsere, de meglepő volt, hogy Jenson (Button) behajtott előttem a csapatomhoz. Nem tudom, hogy történhetett ez, ilyesmi már előfordult a Toro Rossós időkben is, azért a vezető pozíciómat megtartottam" - mondta a futam utáni hivatalos sajtótájékoztatón a német pilóta.

"Ragaszkodtam a kétkiállásos taktikához, végül Lewis egyre jobban közelített a kemény keveréken, egyszercsak már nem tudtam védekezni, így meg tudott előzni. Nehéz versenyünk volt, elkövettünk néhány hibát, voltak problémáink is, végül a második helyet szereztem meg, ezzel is boldog vagyok. Gratulálok Lewisnak és a McLarennek, szép munkát végeztek, ez is csak azt jelzi, hogy elég egy kis hiba, máris megvan a következménye" - tette hozzá.

"Én vagyok az egyetlen, aki két kiállással itt van a dobogón. A rádió hiánya miatt nem tudtam, hogy a többiek milyen gumikon futnak, hány kiállással, milyen taktikával mennek, de a KERS-szel is voltak gondok, nem volt egy problémamentes futam. Marknak viszont jó versenye volt, nekem egy kicsi hiányzott az első helyezéshez" - fejezte be verseny utáni nyilatkozatát Vettel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!