A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Joe Biden erőszakkal fenyeget

joebiden
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Joe Biden most először adott interjút azóta, hogy visszalépett az elnökjelöltségtől, és Kamala Harris száll versenybe helyette. A Fox News beszámolója szerint Joe Biden interjúja a CBS Sunday Morning című műsorában lesz látható, és abban már most Donald Trump ellen hergel, azzal sokkolja az embereket, hogy ha nem a volt amerikai elnököt választják meg novemberben, akkor "vérfürdő" és erőszak lesz Amerika utcáin.
Vágólapra másolva!

A Fox News összeállítása szerint Joe Biden amerikai elnök kijelentette a CBS Newsnak adott interjúban, hogy "egyáltalán nem bízik" abban, hogy békés idők jönnek akkor, ha Donald Trump volt amerikai elnök elveszíti a közelgő választásokat. 

Már most Trump ellen hergel

A portál szerint a 2024-es versenyből való kilépése óta adott első interjújában Joe Biden azt mondta:

"ha Trump veszít, egyáltalán nem vagyok bizakodó" - mondta Biden a CBS műsorvezetőjének, Robert Costának az interjút beharangozó előzetes klipben.

joebiden, cbsnews
Joe Biden a CBS Newsnak adott interjúban Trump ellen hergel
Fotó: Fox News

"Komolyan gondolja, amit mond. Nem vesszük komolyan. Ő komolyan gondolja. Ez az egész arról szól, hogy ha veszít Trump, vérfürdő lesz" - mondta Biden. 

capitolium, trump
Donald Trump republikánus párti amerikai elnök tüntető támogatóinak egy csoportja a szenátusi ülésterem ajtaja előtt, miután betörtek az amerikai törvényhozás washingtoni épületébe, a Capitoliumba 2021. január 6-án. Korábban sokan nem fogadták el, hogy Joe Biden nyert
Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Biden "vérfürdős" megjegyzése Trump idén korábban tett megjegyzéseire utalt, amikor azt mondta egy gyűlésén a résztvevőknek, hogy az országot gazdasági "vérfürdő" fogja sújtani, ha a demokraták politikája továbbra is hatással lesz az autóiparra. Az interjú további része vasárnap kerül adásba a "CBS Sunday Morning" című műsorban.

Kamala Harris meg sem szólal

A Fox News arra is emlékeztet, hogy figyelemre méltó az, hogy Kamala Harris alelnök nem adott interjút, amióta ő lett a demokraták jelöltje. Harris egyébként kedden jelentette be, hogy Tim Walz minnesotai kormányzót választotta alelnök-jelöltjének. Az Origo korábban megírta, hogy Kamala Harris Sorosék jelöltje, és nagy érdekük fűződik ahhoz, hogy ő nyerjen novemberben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!