A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMárton Viviana
09:33TekvondoRuth Gbagbi-Viviana Marton
HUNMagyarország
10:40Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország
10:50Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
11:00Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
11:10Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNLigeti Dániel
11:40BirkózásDaniel Ligeti-Ashton Mutuwa
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Bernie Ecclestone figyelmeztette a csapatokat, hogy rosszul járhatnak, ha a News Corporation megszerzi az F1-et és fizető csatornákra költözteti a közvetítéseket.

Szeretné megszerezni a Forma-1-et a Rupert Murdoch vezette News Corporation, ami nagyon nincs ínyére a kereskedelmi jogok jelenlegi birtokosának, Bernie Ecclestone-nak. Az üzletember figyelmeztette a csapatokat, hogy öngyilkossággal érne fel számukra, ha Murdoch megszerezné a sorozatot és fizetős csatornákra költöztetné a közvetítéseket.

Ecclestone úgy véli, hogy a csapatok jelentős szponzorpénzektől eshetnek el, ha a közvetítések nem tömegeket elérő, ingyenes csatornákon futnak. "Murdochnak nincs semmije, amivel fel tudná dobni csatornái nézettségét, így az F1 kapóra jönne neki" - mondta Ecclestone. "Régóta próbálja megvenni a jogokat, de nem fog sikerülni, mert nem ingyenes csatornákat üzemeltet."

"Ha a fizetős Sky példáját nézzük, hihetetlen munkát végeznek, de nézettség szempontjából sehol nincsenek. Ezekkel a számokkal lehetetlen lenne a csapatok számára, hogy szponzorokat találjanak, ez öngyilkosság lenne részükről." Ecclestone ismét megüzente Murdochnak, hogy az F1 nem eladó. "Ha valami nem eladó, azt másoknak el kell fogadnia. Ilyen egyszerű."

Forrás: AFP

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!