Vágólapra másolva!
Szerinte a közösségi oldalakon nem zajlik igazi kommunikáció. Állandó sisakcseréit, amiért egyesek kritizálják, szórakoztatónak tartja.

A Forma-1 történetének legfiatalabb kétszeres világbajnoka, Sebastian Vettel elismerte, hogy nem rajong az olyan közösségi oldalakért, mint a Facebook vagy a Twitter - sőt, még nem is regisztrált rájuk. "Ami azokon zajlik, az számomra nem igazi kommunikáció" - mondta az Auto Motor und Sportnak. "Az én szememben túl közvetett és személytelen módja az emberekkel való kapcsolattartásnak."

A német lap kérdésére, hogy miért változtatja meg rendszeresen a sisakfestését, ami pedig hagyományosan a versenyzők névjegyének számít, Vettel azt felelte: "A sisakomon bizonyos motívumok mindig megmaradnak. De valamiért úgy alakult, hogy a sisaktervezőmmel kísérletezni kezdtünk, és remekül elszórakoztunk közben. Együtt általában elég jó ötleteink vannak."

A fiatal német ugyanakkor hozzátette, hogy nemcsak a saját dizájnjait találja tetszetősnek. "Néhány sisak szerintem hihetetlenül szép" - mondta. "Például (Ayrton) Sennáé. Vagy a csíkok Damon Hill fekete sisakján, és a skót kereszt David Coulthardén. Azok nagyon egyszerűek, mégis összetéveszthetetlenek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!