Vágólapra másolva!
Az idény első versenyén, a Bahreini Nagydíjon nem teljesített jól a Mercedes, és Toto Wolff csapatfőnök szerint a következő futamon, a Szaúd-arábiai Nagydíjon sem várható túl nagy előrelépés a német istállótól.

A Mercedes osztrák csapatfőnöke beismerte, hogy rossz utat választottak egyedi koncepciójukkal, de már dolgoznak a látható módosításokat is felvonultató mentőcsomagon, ám az autó teljesítménye még továbbra sem teszi lehetővé, hogy Lewis Hamiltonék megnehezítsék Max Verstappen és a Red Bull dolgát.

ami meglehetősen izgalmas kihívást jelent. Minden követ megmozgatunk a teljesítmény javítása érdekében, hosszú távon pedig arra összpontosítunk, miként tudnánk visszajutni az élre" - nyilatkozta Wolff.

Toto Wolff egyelőre nem vár nagy előrelépést a Mercedestől Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A formula.hu megírta, hogy a Mercedes a hétvégén esedékes Szaúd-arábiai Nagydíjra apróbb módosításokkal készül, ám Wolffnak nincsenek magas elvárásai a versenyt illetően.

"A motorsportban bármi megtörténhet, ezért Dzsiddában igyekszünk minden területen a lehető legjobbat kihozni magunkból, minden egyes pontért, pozícióért és ezredmásodpercért megküzdve. Teljesen más próbatételt jelent majd Bahreinhez képest, de érdekes lesz, miként reagál az autó.

tette hozzá Wolff.

Mindent egy helyen az Eb-ről