A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:30VívásHungary-Italy
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az egykori csapatfőnök, Eddie Jordan szerint rosz alapokra helyezte a Forma-1-es projektjét az Audi. A szakember szerint a legfőbb hiba az, hogy a német gyártó nem angliai központtal rendelkezik.

 

Jó ideje tudni lehet már, hogy az Audi 2026-ban érkezik meg a Forma-1-be, mégpedig a Sauber csapatának teljes felvásárlásával. 

Audi, F1
Bajban van az Audi? 
Fotó:  Attila KISBENEDEK / AFP

Miközben az autót a svájci hinwilben építik majd, a V6-os erőforrást az Audi neuburgi központjában gyártják - írja az F1vilag.

Eddie Jordan szerint az óriási hátrány lesz az Audi számára, hogy nem Nagy-Britanniában, hanem Svájcban építi versenyautóját.

„Kérdőjel van bennem az Audi kapcsán. Építeni egy autót, Svájcból kihozni azt német emberekkel, német gyártással — ez egy nagy-nagy feladat. „Láthattuk, mit csinált a Toyota: megérkeztek, megpróbálták így csinálni, és nem működött”

 — fogalmazott az egykori F1-es csapatfőnök. Hozzátette, nincs jobb módja egy versenyautó működtetésének, mint Nagy-Britannián keresztül csinálni azt, különösen Northamptonban, Oxfordshire-ban, vagy az efféle helyeken.

"Rengeteg tudással rendelkeznek. Olyan gondolkodásmódjuk van, hogy képesek nyerni, képesek megszerezni a legjobbat.”

Jordan elárutal a régió beszállítói értik ezen emberek komplexitását és időkeretét.

"Miközben, ha odaállsz és megrendelsz egy gépet, hogy Svájcban készítsék el, akkor lehet, hogy adnak neked egy négynapos határidőt, vagy négy heteset, négy hónaposat… És nem tudsz mit tenni. Miközben, ha az Egyesült Királyságban tartózkodsz, akkor ülhetsz a beszállítód nyakán, és azt mondhatod: ‘Ha nem csinálod meg, akkor egyszerűen nincs több munkád — jobban teszed, ha eldobsz mindent és csinálod!’. És éjt nappallá téve dolgoznak, hogy készen legyenek.”

Hozzátette, ez a filozófia, ami a versenykultúra része, benne van a DNS-ben, és 

azt gondolja, hogy amit az Audi csinál, az alapvetően rossz.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!