A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Formula-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher családja retteghet, ugyanis bár elfogták a zsarolókat, a tudomásukra jutott titkok azonban továbbra sincsenek biztonságban. A tíz éve síbalesetet szenvedő legendás autóversenyző állapota a bíróságon vagy a börtönben derülhet ki.

A svájci villájában ápolt Michael Schumacher titka a tét, amit a felesége, Corinna és a többi családtag immár tíz éve gondosan véd a nyilvánosság elől - írja a Ripost.

98100355, Michael Schumacher
Kiderülhet Michael Schumacher állapota
Fotó: Fred DUFOUR / AFP

Kiderülhet Michael Schumacher titka

A Forma-1 hétszeres világbajnokának állapotát hétpecsétes titokként kezelik, mióta csaknem végzetes síbalesetet szenvedett. Az utóbbi hetekben három férfit is őrizetbe vettek azok közül, akik eurómilliókat próbáltak kicsalni Schumcher családjától, ám 

most azért retteghetnek, hogy az egyik aljas zsaroló a bíróság előtt ország-világ elé tárja a legendás autóversenyző hogylétének részleteit.

A lap szerint Michael Schumacher családja korábban évekig biztonsági alkalmazottként számított Markus F.-re, aki most két bűnsegédjével 15 millió eurót (6 milliárd forint) akart kicsalni Corinnáékból. A bizalmukat eljátszó bűnöző azzal zsarolta hajdani kenyéradóját, hogy mintegy 1500 fájl (fotók, videók, orvosi leletek, gyógyszerlisták és egyebek) van a birtokában Schuacherről.

A legendás pilóta privát szféráját veszélyeztető férfit már rács mögé dugták, mégis veszélyezteti Schumacherék titkát, így a család rémálmának még nincs vége.

Német sajtóhírek szerint attól retteghetnek, hogy Markus F. a bíróságon kiteregetheti mindazt, amit tud Michael Schumacher állapotáról. Sőt, az a veszély is fennáll, hogy a lebukása után bosszúból vagy minden mindegy alapon újabb bűnözőknek, a rabtársainak tálal ki mindent.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!