A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
Vágólapra másolva!
Lando Norris, a McLaren brit Forma-1-es versenyzője jótékonysági árverésre ajánlotta fel a Herendi-stílusú festéssel díszített sisakját, a befolyó összeget pedig részben a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének adományozza.

A m4sport.hu keddi beszámolója felidézte, hogy Norris második lett a tavalyi Magyar Nagydíjon, majd az eredményhirdetés utáni pezsgőbontás közben véletlenül összetörte a győztes Max Verstappen trófeáját. 

F1 Hungarian Grand Prix 2024, Lando Norris
 Lando Norris kezében a Herendi-stílusú festéssel díszitett sisak
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

A Herendi Porcelánmanufaktúra újragyártotta az alkotást, és Norris jelenlétében nyújtotta át a holland világbajnoknak - írja az MTI.

A tavaly történetekre visszautalva a brit versenyző idén különleges, Herendi-mintás fejvédővel állt rajthoz a Hungaroringen, amelyet a Magyar Nagydíj időmérő edzésén használt, vagyis abban szerezte meg a pole pozíciót. A futamon másodikként ért célba.

Az árverésből befolyó összeget két alapítványnak kínálta fel: a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének, valamint a hazájában működő Royal Society for Blind Children nevű, vak gyermekeket segítő alapítványnak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!