A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Kedden a Magyar Nemzet és az Origo is megírta, hogy nagyon hosszú idő után az olimpiai bajnok Milák Kristóf Facebook-odalán új bejegyzések tűntek fel. Aztán kedden késő este különös dolgok történtek.

Kedden nem sokkal este 11 óra előtt vettük észre, hogy az oldal neve megváltozott. Az új név: Milák Kristóf - rajongói oldal lett. Ezt az oldalt itt tudja megnézni.

Ugyanakkor az oldal kezelői zavaros magyarázkodásba is kezdtek. Először pár mondatban megpróbálták kioktatni a felhasználókat, hogyan lehet egy oldalról megállapítani, hogy az egy rajongói oldal. Majd szó szerint ezt írták:

 Az oldal 7 évvel ezelőtt jött létre, korábban, minthogy Kristóf ennyire népszerű lett. Nem volt aktív az oldal, mert rajongói oldalról van szó, ilyet lehet létrehozni a Facebook szabályzata szerint pontosan úgy, ahogy létre lett hozva. Amennyiben Milák Kristóf vagy a managementje nem szeretné, hogy az oldal üzemeljen, keressen minket üzenetben. Tőlük ilyen megkeresés eddig még nem érkezett semmilyen formában az elmúlt 7 évben.

A kérdés azonban, hogy miért kellett hirtelen, azok után, hogy a Magyar Nemzet két cikkben (itt és itt) beszámolt az oldal feléledéséről, azonnal nevet változtatni? Ezek után az is érdekes, hogy ki és milyen indokkal tette fel az oldalra azt a levelet, amit Hosszú Katinka két nappal ezelőtt szintén a Facebookon közölt és amelyben támadja a Magyar Úszó Szövetséget?

A kérdésekre az oldal üzemeltetői vagy Milák Kristóf menedzsmentje tudnak választ adni. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!