Vágólapra másolva!
A Red Bull amolyan fiókcsapataként üzemelő Visa Cash App, azaz korábbi Alpha Tauri ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo amondó, nem fél attól, hogy ne fejezhetné be a szezont a csapatnál. Pedig a helyére kinézett utódot nem más tolja, mint Helmut Marko.

Daniel Ricciardo annak ellenére is magabiztosan nyilatkozik a jövőjéről, hogy a helye több mint kérdéses a Red Bull Forma-1-es programjában. A Visánál mostani csapattársa, a japán Cunoda Juki már megkapta új szerződését, azaz egészen biztos, hogy őt a következő idényben is ott találjuk a mezőnyben. Az ausztrált azonban egyelőre nem zaklatják ilyen dolgokkal, ugyanakkor a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko minden alkalmat megragad, hogy az előző idényben a Katari Nagydíjon valóban egész ügyesen bemutatkozó Liam Lawsont dicsérje, mintegy előkészítve a helyet a fiatal 

új-zélandinak.

"Maradok, persze, hogy maradok. Mondjuk elég sok időt töltöttem már az F1-ben ahhoz, hogy tudjam, semmi sem biztos" - válaszolta újságíróknak Ricciardo, amikor az Olasz Nagydíj után arról kérdezték, kihúzza-e az idény végéig a mezőnyben.

"De ez csak rajtam múlik, ha jól teljesítek, nem lesz rá okuk, hogy kirúgjanak. Ha magamra figyelek, akkor elkerülnek ezek a dolgok. Nem számít, hogy ki mit mond, csak az számít, hogy a kezem és a lábam, hogy dolgozik az autóban" - mondta kissé naivan Ricciardo.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!