Vágólapra másolva!
A Mercedes hétszeres Forma-1-es világbajnok pilótája, Lewis Hamilton a közösségi oldalán jelentette be, hogy hogy befektetett a Bramble nevű cégbe, amely 100%-ban növényi alapú, vegán kutyatáplálékot gyárt. A brit versenyző, a saját kutyája, Roscoe esetében is ezt az elvet követi.

Lewis Hamilton már évek óta vegán életmódra váltott, és úgy néz ki, piaci résnek gondolja, hogy szűk az elérhető választék ilyesmiből az ebek számára.

F1 Grand Prix Of Singapore, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton a természetellenes irányba vinné a kutyákat 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Morgan Hancock/NurPhoto

 

Lewis Hamilton a ktyáját is vegán étrenden tartja

A hétszeres világbajnok Forma-1-es klasszis azt írta, az egészségtudatos életvitelt fontosnak tartja Roscoe esetében is, és állítása szerint kis kedvence imádja az új tápot, javult az energiaszintje, fényesebb és egészségesebb a szőre, ráadásul megfiatalodott: szerinte olyan, mintha ismét kiskutya lenne - írja a Racingline.

"Izgatottan jelentem be, hogy Roscoe és én összeálltunk a Bramble-vel, amely az első 100%-ban növényi alapú friss táp a kutyáknak. Az egészség nagyon fontos számomra, és ugyanazok az előírások vonatkoznak Roscoe-ra is. Azért fektettem be a Bramble-be, mert megfelel ezeknek az előírásoknak. Tiszta összetevőkből készül, állatorvosi táplálkozási szakértők által összeállított, és megvan a tudományos alapja, amely alátámasztja a hatékonyságát. 

A legfontosabb, hogy Roscoe imádja. Magasabb az energiaszintje, fényesebb a szőre, egészségesebb a bőre. Mintha megint kiskutya lenne. Remélem a kutyáid is annyira szeretik majd, mint Roscoe fiam."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!