A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Régen ő volt a csúnya, magas lány, akit mindenki csúfolt, ma már milliókat keres a szexi influenszer

Vágólapra másolva!
Közel két méteres magasságával állandó céltáblája volt kortársai gúnyolódásának a most 28 éves Marie Temara, ám egy 2021-ben közzétett poszt meghozta számára a sikert. Így Marie néhány éve internetes tartalomgyártóként és befutott modellként keres rengeteg pénzt, népes rajongótáborában pedig híres sportolók, köztük kosárlabda játékosok is megfordulnak.
Vágólapra másolva!

Marie Temara már kiskamasz korától kezdve diáktársai fölé tornyosult ami a magasságát illeti, ezért állandó elszenvedője volt a többi gyerek piszkálódásának, bántalmazásának. A sors azonban pozitív fordulatot hozott számára: 

a fiatal nő ma már milliókat keres modellként és influenszerként, ingatlanokba fektet be, eltartja a szüleit, és az összes közeli rokonának szerzett lakást egy lakóparkban, hogy közel lakjanak egymáshoz. Mindemellett rengeteg rajongóval büszkélkedhet, akik között híres sportolók is vannak.

Fotó: Instagram/marietemara

Noha korábban álmodni sem mert volna efféle sikerről, 

egy 2021-ben véletlenszerűen közzé tett, magas lányok küzdelmeiről szóló posztja vírusszerűen kezdett terjedni, és hihetetlenül népszerűvé tette őt az interneten.

 Ezt a posztot még sok további hasonló témájú bejegyzés követte, ami által egyre több követőt szerzett:

Ekkor jöttem rá, hogy a magasságom nem egyfajta fogyatékosság, épp ellenkezőleg: olyan tulajdonság, amiből akár karriert is építhetek"

- mondta Marie.

Én voltam a legmagasabb gyerek az osztályomban, még a fiúkat is sikerült túlnőnöm. Ráadásul összességében nagydarab voltam, közel 100 kiló volt a súlyom akkoriban. A többiek napi szinten csúfoltak és zaklattak, mert annyira más voltam, mint a legtöbb kortársam. Nagyon nehéz volt ezen túllépnem. Sokszor mondták rám, hogy férfi vagyok, vagy egyszerűen lecsúnyáztak. Fogalmam sincs, miért tették, mai napig aljas dolognak tartom az ilyesmit. Egy biztos: nem az irigység volt az oka, hiszen akkoriban egyáltalán nem néztem ki jól"

- idézte fel Marie diákéveit.

Fotó: Instagram/marietemara

Túllépve a gyerekkor sérelmein, Marie főiskolára ment, ahol üzleti szakon szerzett diplomát, ezután kezdetben becsatlakozott a családtagjai által vezetett vállalkozásba, majd 4 éven keresztül dolgozott könyvelőként. Ám amikor főnökei tudomást szereztek internetes mellékállásáról, kirúgták a cégtől.

Ez azonban egy percig sem keserítette el a lányt, hiszen

 előfordult, hogy egy-egy nap alatt többet keresett az online tevékenységeivel, mint civil munkájával.

További érv volt számára az online tartalomgyártás melletti elköteleződés mellett, hogy így több időt tölthet családjával, illetve, hogy a világ minden tájáról szerzett magának rajongókat, köztük híres sportsztárokat.

Sokan követnek a kosárlabdázók közül, híres, befutott játékosok is vannak köztük. Mindig rácsodálkoznak, hogy közel egyforma magas vagyok velük"

- mondta el a lány.

Fotó: Instagram/marietemara

Bár Marie az interneten azt állítja magáról, hogy 2 méter magas, valójában azonban "csak" 187 centi körüli.

Tartalomkészítőként mindig felfelé kerekítem a magasságomat, hiszen az interneten bárki lehetsz, aki lenni akarsz. Szóval én egy két méter magas lány szeretnék lenni"

- árulta el a füllentése okát. Hozzátette, hogy hivatalos keretek között, például interjúkban és tévéműsorokban azonban mindig elárulja a valódi magasságát, ahogyan Google-on is. 

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!