A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Több ezer gyémánt borítja a világ legdrágább táskáját, ami közel másfél milliárd forintba kerül

Vágólapra másolva!
Sokak számára elképzelhetetlen, de a világ legdrágább kézitáskái több száz millió, de akár egymilliárd forintnál nagyobb értéket is képviselhetnek. Vannak, akik úri luxusként tekintenek rájuk, mások viszont egészen más célból vásárolnak ilyen méregdrága darabokat. Bemutatjuk minden idők legdrágább kézitáskáit.
Vágólapra másolva!

Egyesek számára a kézitáska több mint kiegészítő – komoly haszonnal kecsegtető befektetés. A Women's Wear Daily idézi a Data Bridge globális piackutató cég adatait, amelyek szerint a luxuskézitáskák piaca felfutásban van, és értéke 2029-re várhatóan eléri a 42 milliárd dollárt. Eközben a Credit Suisse globális pénzügyi tanácsadó cég becslései alapján a csúcskategóriás kézitáskák a legjobb befektetések közé tartoztak tavaly, megelőzve a művészeti alkotásokat és az ékszereket.

A nagy divatmárkák pedig egyre inkább kiszolgálják a gyűjtőket, azaz rendkívül korlátozott számban adják ki legértékesebb kézitáskáikat. Ezek az egyedülálló darabok több százezer dollárért kelhetnek el az aukciókon, a krokodilbőrös kidolgozás és a gyémánt díszítések pedig még tovább emelik az értéküket.

8. 400.000 dollár (145,6 millió forint) - Hermès Faubourg Birkin

legdrágább, táskák, divat, híresség,
A Hermès Faubourg Birkin kézitáska
Fotó: Getty/ Edward Berthelot 

A 2019-től gyártott Faubourg Birkin kézitáska egy Hermès üzlet kirakatát mintázza. Az áhított kézitáskának négy különböző árnyalata van. Ez a kollekció a leggyakrabban gyűjtött Hermès táskák közé került. A Sotheby's 2022-ben 400.000 dollárért adta el ezt a ritka, 20 centiméteres palládiumos hardverrel ellátott kézitáskát.

Lapozzon, a világ 7. legdrágább táskája következik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!