Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Mocskolódott és zavarodottan menekült Magyar Péter, amikor bűnöző anyósáról és a Soros-kapcsolatról kérdeztük - videó

Vágólapra másolva!
Kezeltesse magát, maga beteg ember – ezekkel a minősíthetetlen jelzőkkel illette a háborúpárti Magyar Péter az Origo munkatársát, Prokaj Dávidot, pedig csak azt szerettük volna megtudni, hogy tudott-e új anyósa milliárdos csalási ügyéről, valamint volt-e a köze ahhoz, hogy a közmédia Facebook-csatornájáról eltávolították Orbán Viktor kormányfő Békemeneten elmondott beszédét. Miközben az EP-listáján a Soros-közeli Facebook-cenzor jogásznő van a második helyen. És Magyar Péter a Fidesz háborúellenes kampányának leállítását követelte, valamint azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti a Facebooknál a kampányt. Magyar Péter nemcsak gyalázkodott, hanem a testőrei elkezdték lökdösni kollégánkat. Mindez azért is furcsa, mert az exférj korábban azt hazudta: nincsenek testőrei.
Vágólapra másolva!

Beteg embernek nevezte az agresszív Magyar Péter az Origo munkatársát, aki csak arról szeretett volna megtudni többet az exférjtől, hogy tudott-e új anyósa milliárdos csalássorozatáról. "Kezeltesse magát!" – mondta a baloldali Magyar. A háborúpárti Magyar arra a kérdésre sem válaszolt, hogy volt-e köze ahhoz, hogy a köztévé Facebook-oldaláról eltávolították Orbán Viktor kormányfő a június 1-i Békemeneten elmondott beszédét.

Az agresszív exférj testőrei a felvétel készítése alatt elkezdték lökdösni a kollégánkat. Magyar korábban azt hazudta, hogy nincsenek testőrei, de az Origo felvétele alapján is egyértelműen kiderült, hogy azok valóban léteznek, mert folyamatosan követték kollégánkat. 

Az Origo felvételét alább tekinthetik meg az elképesztő jelenetről: 

 

Soros háborúpárti emberei vannak Magyar listáin

Mint arról korábban beszámoltunk, a baloldali politikus európai parlamenti listáján csak háborúpárti, elsősorban Soros-közeli politikusok vannak. Ezek közül érdemes kiemelni Dávid Dórát, aki régóta külföldön él. 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Nehéz a véletlen művének tekinteni, hogy az említett szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman amerikai nagykövet ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük. 

Ezt követően Dávid Dóra 2015-ben közel egy éven keresztül annál a Save the Children nevű civil szervezetnél dolgozott, amely 2016 óta több alkalommal is kapott támogatást Soros György Open Society Foundations (OSF) nevű alapítványától.

A jogász 16 éves kora óta külföldön él, jogi végzettségeit is Angliában, illetve Németországban szerezte. Több nagyvállalatnál is dolgozott, jelenleg a Facebook/Meta jogtanácsosa. Mindez szintén rengeteg kérdést vet fel, többek között a legfontosabb közösségimédium-kampányban játszott szerepe, annak jövőbeli európai szabályozása, a választásokon induló jelöltek egyenlő feltételek mellett zajló versenye kapcsán.

Érdemes felidézni azt is, hogy az Igazgyöngy Alapítvány vezetője is fellépett Magyar debreceni rendezvényén, ezek mind-mind olyan szervezetek, amelyek a Soros-hálózathoz köthetőek.

Az Igazgyöngy Alapítvány például több mint 24 éve partnere Soros Györgynek. Az évek alatt pedig összesen több mint 100 ezer dollárt kaptak tőlük. 

A Soros-kapcsolatok azért is lényegesek a választás szempontjából, mert az üzletember évek óta az orosz–ukrán háború folytatását követeli. 

Magyar Péter hadjárata a háborúellenes kampány ellen pedig egyértelműen bizonyítja, hogy az agresszív exférj is teljes mértékben háborúpárti. Magyar Péternek az a feladata, hogy a háborúval kapcsolatban ne az legyen, amit a magyar kormány mond.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről