Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Menczer Tamás üzent a háborúpárti Manfred Webernek és csatlósainak

Weber
Manfred Weber
Fotó: PETER KNEFFEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Vágólapra másolva!
21 magyarellenes határozatot fogadott el, szavazott meg a magyarellenes Manfred Weber és az általa vezetett Néppárt az Európai Parlamentben.
Vágólapra másolva!

21 magyarellenes határozatot fogadott el, szavazott meg a magyarellenes Manfred Weber és az általa vezetett Néppárt az Európai Parlamentben – mondta el Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videójában. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kiemelte:

Támadtak bennünket sok mindenért, támadtak bennünket a Szuverenitásvédelmi Hivatal miatt, az LMBTQ-jogok miatt, támadtak azért is, mert szerintük Magyarország nem demokrácia, és támadtak azért is, hogy ne kapjuk meg a nekünk, Magyarországnak járó uniós forrásokat. 

Menczer Tamás megjegyezte, hogy a 21 Magyarország-ellenes határozatból 19-et megszavazott a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin is. De Gyurcsány Ferenc felesége és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat. A politikus kiemelte:

Látható tehát a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között, és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter. 

Azért támadnak minket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, tette hozzá Menczer Tamás, majd úgy fogalmazott:

Azt tudjuk mondani Manfred Webernek és csatlósainak, hogy a következő 21 támadás után sem fog változni a magyar álláspont. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről