Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Az interneten megismert lányokat dolgoztatott prostituáltként egy siófoki férfi

Vágólapra másolva!
Egy siófoki férfi abból élt, hogy az interneten lányokkal ismerkedett, majd rávette őket, hogy dolgozzanak prostituáltként. A pénzük egy részét elvette. A férfi intézte a lakást, valamint a kuncsaftok üzeneteire is ő válaszolt.
Vágólapra másolva!

A húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől az egyik közösségi oldalon ismerkedett meg több fiatal nővel. A rövid ismerkedés után rendszeres fizetés és magas életszínvonal ígéretével rávette őket, hogy dolgozzanak prostituáltként. 

A nőknek a keresetük egy részét oda kellett adniuk a férfinak, aki cserébe védelmet ígért. Emellett lakást bérelt, kezelte az internetes szexhirdetéseket, alkalmanként még az érdeklődő kuncsaftok üzeneteire is válaszolt. 

prostituált
Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

A rendőrök 2023 augusztusában fogták el a férfit, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség üzletszerű kerítés miatt emelt vádat ellene és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre – írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Egy három tagú banda két magyar tagja korábban Németországban dolgozott prostituáltként, azonban mikor haza jöttek Magyarországra, akkor el döntötték, hogy nőket fognak szállítani az előző munkahelyükre. Ezután két nővel is megismerkedettek és elfogadták a két nő ajánlatát, akik azt mondták nekik, hogy rengeteg pénzt keresnek majd prostituáltként. Ez így volt, de a szexért kapott pénzt a nők nem tarthatták meg, elvették tőlük.

Egy férfi Kecskeméten lakott feleségével, aki a saját unokahúga volt. Később hozzájuk költözött egy másik pár is, majd mikor azok szakítottak, a pár női tagja a házaspárnál maradt. Ekkor a pedofil férfi szexhirdetést adott fel a nőről és a feleségéről, majd őket prostitúcióra kényszerítette. Ezután a felesége lánya az élettársával is odaköltözött, akit szintén arra kényszerített a férfi, hogy pénzért szexeljen másokkal. Az ügyészség a férfit nemcsak kényszermunkával vádolja, ugyanis az erőszakos férfi számítógépén több, gyerekekről készült pornográf felvétel találtak.

Egy másik bűnbanda külföldre vitt ki több nőt, hogy ott prostituáltként dolgozzanak. A férfiak a nőktől a szexért kapott pénzt elvették, miközben rendszeresen ellenőrzésük alatt tartották a lányokat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről