Új információk derültek ki a békásmegyeri gyilkosságról

Vágólapra másolva!
Csütörtök délután érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy holtan találtak egy férfit Békásmegyeren. A rendőrök gyors és hatékony nyomozás után három embert tartóztattak le az ügyben, és egy délelőtti sajtótájékoztatón mondták el az ügy részleteit.
Vágólapra másolva!

A rendőrségre azért érkezett bejelentés csütörtökön, mert egy társasház lakói már napok óta nem látták szomszédjukat. A rendőrök a katasztrófavédelemmel együtt azonnal a helyszínre ment, ahol a lakás ajtaját kinyitva megtalálták a halott férfit. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, később az igazságügyi orvosszakértők vizsgálatai alapján ezt emberölésre módosították. 

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került két férfi és egy nő, akiket kapcsolatba hoztak az emberöléssel, akiket végül vasárnap Budapest különböző területein, a 49 éves férfit a III. kerületben és a másik férfit és a nőt a Blaha Lujza téren, elfogták és mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyilkosság hátteréről annyi derült ki, hogy a nő az áldozattal együtt lakott, a két férfi pedig közvetlenül a gyilkosság előtt ment fel a sértett lakására. A férfi halálra verte az áldozatát. 

Az emberöléssel gyanúsított 36 éves férfi részletes vallomást tett és beismerte a tettét, a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsított nő szintén beismerő vallomást tett, azonban a 49 éves férfi, akit súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítanak, tagadta a történteket. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!