A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Magyar Péter diszkóbotránya: így zaklatott fiatal lányokat, így fenyegették verőemberekkel a szemtanút - videó

radnaimárk, magyarpéter
Radnai és Magyar a luxusszórakozóhelyen.
Fotó: TV2 képernyőfotó
Vágólapra másolva!
Magyar Péter diszkóbotrányáról időről időre új információk látnak napvilágot. Az elmúlt napokban a történetet részletesen elmesélte a férfi, aki a luxus-szórakozóhelyen videózta Magyar Péter botrányos viselkedését, ezért Magyar megtámadta, megütötte, elrabolta a telefonját, majd beledobta a Dunába. Mutatjuk a részleteket!
Vágólapra másolva!

Az Origo már többször írt arról, hogy Magyar Pétert még június 21-én éjszaka biztonsági őrök dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről, mivel a baloldali politikus botrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. 

Megszólalt a férfi, akinek elrabolta a telefonját

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter botrányos éjszakájáról. Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek a mobiltelefonját a Dunába dobta a baloldali politikus. Jól látszódik a felvételeken, hogy

Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat, és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A szemtanú szerint több lányt is fogdosott, akik elmenekültek a szórakozóhelyről.

radnaimárk, magyarpéter
Radnai és Magyar a luxus-szórakozóhelyen
Fotó: TV2 képernyőfotó

A férfi ezt a botrányos viselkedését videózta, Magyar Péter azért csavarta ki a kezéből a mobilt, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

Illetlenül fogdosta a kiskorú lányokat

Megfogta őket olyan helyen, ahol nem kellett volna, avagy pedig olyat mondhatott, amitől egy idő után elfordultak tőle a lányok. Tehát nem az volt, hogy egész este egy lánnyal táncolt, hanem folyamatosan mást és mást próbált

- mondta a férfi, melyhez hozzátette:

szexuális töltete volt az egésznek. Ami megdöbbentett, hogy ránézésre nagyon fiatalnak gondoltam ezeket a lányokat.

Részegen tántorgott a Duna felé
Fotó: Ripost

A férfi azt is elmondta: volt, hogy Magyar gin-tonikot borított a fejére. A biztonságiaktól azt is megtudta, hogy sok fiatal lány elhagyta a szórakozóhelyet Magyar Péter zaklatásai miatt. 

Kétszer megütötte a férfit, majd verőemberekkel fenyegették meg

Azt is megírtuk, hogy a férfi az estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, Magyar pártjának az alelnöke is fenyegette őt, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar szereti az italozást
Fotó: Ripost

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, először fel sem ismerte Magyar Pétert, mert a politikus már akkor annyira részeg volt, hogy nehezen lehetett azonosítani. A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután pedig ő megpróbálta visszaszerezni, és követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. 

Ekkor ütötte meg váratlanul Magyar a férfit kétszer.

Mint mondta, ezután Magyar Péter nagy léptekkel a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta beledobni a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta.

Magyarék taxival menekültek el a helyszínről

A férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt. A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetőek voltak a felvételek, melyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxus-szórakozóhelyen.

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Magyar Péter alelnöke, Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 

A döbbenetes felvétel ITT nézhető meg!

magyarpéter
Magyar kiskorú lányok fenekénél, guggolva táncolt
Fotó: Képernyőfotó

A linkre kattintva pedig azt a videót is megtekinthetik, ahol Magyar Péter részegen botorkál, miután kidobták a luxus-szórakozóhelyről. Valószínűleg a baloldali politikus ezt követően dobta a Dunába az áldozat telefonját.

Magyar részegen kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatot

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, a Ripost megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor a biztonsági őrök a botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányát és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Így bulizott
Fotó: Ripost

Úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt tehát az, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

 

Radnai küldte a verőembereket

Azt is megírtuk, hogy több pontban is hazudott Magyar Péter egy interjúban az alelnökének, Radnai Márknak újságírókat fenyegető botrányával kapcsolatban. Mint ismert, szexbulvárdarabot rendezett Magyar Péter jobbkeze, aminek a bírálatáért két újságírónak is el akarta törni az ujjait. Ezzel kapcsolatban magyarázkodott a Telexen (ahol a riporter persze hagyta hazudni). 

Mint arról az Origo beszámolt, Radnainak szakmai körökben meglehetősen negatív volt a megítélése. Koltai Tamás, az Élet és Irodalom színikritikusa keményen bírálta, sőt azt állította, hogy Radnai nem tud rendezni. Erre Radnai olyan mérges lett, hogy megfenyegette Koltait: soha többet ne merjen beülni az ő előadására, mert eltöri az ujját. 

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak
Fotó: Képernyőfotó

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, "kártékony csótány". Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

- írta SMS-ben még 2015-ben. Később állítólag elnézést kért a szokatlanul durva reakcióért, de mismásolva hozzátette, hogy nem illik olyat terjeszteni, hogy nem tud rendezni.

Nem sokkal a botrány kirobbanása után kiderült, hogy Radnai a Librarius kulturális magazin egyik munkatársát, aki a Magyar Narancsra is publikált, szintén ujjtöréssel fenyegette meg. Az érintett elmondása szerint Radnai telefonon fenyegette meg, hogy eltöri a kezét, ha megjelentet egy interjút. Az újságíró nem tervezte nyilvánosságra hozni a történetet, de miután látta, hogy nem ez volt az első ilyen eset, úgy érezte, "nem árt tudnia a szakmának, hogy ez nem egyszeri kirohanás volt.”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!