A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fél Budapestet lezárják a hosszú hétvégére

tűzijáték, augusztus20
Idén is varázslatos tűzijátékra számíthatunk.
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Az augusztus 20-ai ünnepségek miatt időszakos lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani a következő napokban a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n. Az intézkedések több Duna-hidat is érintenek: a Lánchidat már csütörtökön, a Szabadság hidat pedig vasárnap este lezárják.
Vágólapra másolva!

Az ünnepi programok miatt a Lánchidat csütörtökön 0 órától szerda hajnalig zárják le. Lezárásra kell számítani a budai alsó rakparton a Slachta Margit rakparttól a Dombóvári útig, időszakosan a pesti alsó rakparton a Carl Lutz rakparttól (Jászai Mari tér) a Közraktár utcáig, a Margit híd északi oldalán, az Alkotmány utcában, és a Tárnok utcában a Dísz tér és Szentháromság tér között. 

 Péntek reggeltől le lesz zárva a Várkert rakpart is, valamint a Döbrentei utca és a Váralja utca a Dózsa György tértől (Palota út) az Attila útig. 

Szombat estétől nem lehet majd közlekedni a Kós Károly sétányon a Hősök terétől a Hermina útig.

 Vasárnap lezárják az Erzsébet híd buszsávjait, este pedig - szerda hajnalig - a Szabadság hidat a gépjárműforgalom elől.

Hétfőtől nem járható a Műegyetem rakpart a Budafoki úttól a Bertalan Lajos utcáig, a Szent Gellért tér a Budafoki út felé, és a Budafoki út a Csiky utcától a Szent Gellért térig, estétől pedig Széchenyi rakpart a Kossuth tértől a Széchenyi térig.

Augusztus 20-án, kedden időszakosan lezárják a Szent István teret, a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Széchenyi térig és a Széchenyi teret körben, estére - a tűzijáték ideje alatt - pedig a Margit hidat, a Lánchidat, az Erzsébet hidat, a Szabadság hidat, továbbá több rakpartot és a Margitsziget meghatározott részét.

Szakaszosan és időszakosan lezárják a Szent István tér - Zrínyi utca - Október 6. utca - József Attila utca - Széchenyi tér - Zrínyi utca - Szent István tér útvonalat, továbbá a Szent István tér - Zrínyi utca - Október 6. utca - József Attila utca - Széchenyi tér - Akadémia utca - Arany János utca - Sas utca - Szent István tér útvonalat is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!