A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Külön asztal, jégbe hűtött pezsgő: így nézett ki Magyar Péter VIP-bulija a Szigeten

magyarpéter, vip, sziget
Fotó: Mohos Márton
Vágólapra másolva!
Magyar Péter kínosan ügyel arra, hogy az luxuspartijairól semmi se derüljön ki. Ennek ellenére a baloldali politikus számtalanszor lebukott azzal, hogy szereti a luxust és a drága bulikat. Ez a Sziget Fesztiválon sem volt másképp, ahol jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit.
Vágólapra másolva!

Nemrég kiderült az, hogy Magyar Péter a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival a héten. A baloldali politikus megadta a módját: jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. A Metropol szerint Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán. A követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt, de a  24.hu fotói azonban lebuktatták Magyart.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter nagyon szeret szórakozni

A fényképek alapján elmondható, hogy Magyar barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP-körülmények között szórakozott. A Ripost arról írt, hogy a  budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában a LOCK-ban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP-szobákhoz.

A csütörtök esti költségek Metropol  számításai szerint több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nemcsak magának, de barátainak is szerzett.

 

Egy nap, egy főre 77 500
VIP szektor - Magyar nem adja alább
All inclusive ellátás, korlátlan italfogyasztással

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!