Szárnyal az új internetzenész, Wellor

AI, mesterséges intelligencia
Vágólapra másolva!
Hatalmas sikert aratott a mesterséges intelligencia által létrehozott Wellor nevű zenész. A jobboldali netzenész a baloldali politikusok és jelenségek hazugságaira világít rá.
Vágólapra másolva!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Wellor, aki egy szókimondó, vicces hang az interneten. Az AI-előadó számai eddig hatalmas sikert értek el. A Magyar Péterről szóló diszkódalt eddig 140 ezren hallgatták meg a Youtube-on. 

A számot alább hallgathatják meg:

Érdekes, hogy a baloldali Noárék sztárokkal és videóklippel csupán 160 ezer kattintást értek el a Vidnyánszky Attilát gyalázó szóló dalukkal. A szintén baloldali propagandista Bruti akkugyárról szóló dalára egy év alatt kattintottak 40 ezren.

A titokzatos AI-előadó Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer showban debütált. Wellor írt számot Feri, ne lődd ki a szemem! címmel is.

Legújabb száma pedig a teljesen elrontott németországi migránspolitikáról szól.

A Német tinilány balladája arról  szól, hogy a nők már nem sétálhatnak egyedül az utcán, nem mehetnek randizni sem, mert akármikor megerőszakolhatják őket az utcán.

"Egyre rosszabb ez az időszak:

dzsihad mellé egy kis nem erőszak,

és ha már ez ennyire durva,

önként lesz a kedvencem a burka." 

Majd a szöveg megemlíti a 2015-ös kölni szilvesztert is, amikor is migráns férfiak csoportosan zaklattak és erőszakoltak meg nőket az utcán. A brutális támadássorozatnak máig nincs megnyugtató lezárása.

"Bíztam bennük, de k.rvára elcs.szték.

Durván megszívtuk ezt az új eszmét.

Berlin, Hamburg, München, Freiburg:

Itt valaki valamit eléggé elk.rt."

De természetesen megszületett a szám férfi verziója is, azt itt lehet meghallgatni!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!