Sátánt kiáltva szurkálta gyerekét egy Bács-Kiskun vármegyei nő

Vágólapra másolva!
Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.
Vágólapra másolva!

A nő egyedül nevelte a 6 éves kislányát. 2022 szeptemberében, az egyik éjjel felriadt, kiment a konyhába és alkoholt ivott, majd visszafeküdt a lánya mellé az ágyba. Később, a hajnali órákban megint felébredt. Ekkor egy késért ment ki a konyhába. 

Amikor visszament a szobába, a lánya fölé hajolt, majd „Sátán! Sátán”, illetve „Megszabadítalak!” felkiáltások közben rátámadt a gyerekre. Többször az arca felé szúrt a késsel, ezzel életveszélyes sérüléseket okozott. 

Az ordítozásra a házban alvó többi ember is felébredt, akik leállították a nőt. A kislány életét csak a gyors orvosi segítség mentette meg. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

Első fokon a Kecskeméti Törvényszék emberölési kísérlet miatt 12 év fegyházbüntetésre ítélte a nőt, valamint megszüntette a szülői felügyeleti jogát. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős. 

Másodfokon a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a Szegedi Ítélőtábla tartsa fenn a bíróság ítéltét – írja az Ügyészség.hu

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!