Kiderült, mikor indul az új Megasztár

A 2024-es Megasztár zsűrije
A 2024-es Megasztár zsűrije
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Szeptember 22-én, 12 év kihagyás után visszatér a TV2 képernyőjére Magyarország legendás tehetségkutatója, a Megasztár. A megújult show zsűrijében ezúttal is a magyar zenei élet csillagai foglalnak helyet, akik közül ketten is a Megasztárban mutatkoztak be két évtizeddel ezelőtt. Ők azok, akik elsőkézből elmesélhetik a leendő versenyzőknek, milyen sorsfordító lehetőség előtt állnak. A Megasztár győztesére a hírnév mellett minden idők legnagyobb tehetségkutatós nyereménye vár: 40 millió forint, dalfelvétel a legendás Paramount Recording Studiosban Los Angeles-ben és egy videoklip forgatás - írta a TV2.
Vágólapra másolva!

Többszáz lelkes énekes-jelölt lepte el a Bálna környékét idén nyáron. Mindannyian abban a reményben érkeztek a budapesti helyszínre, hogy megmutassák vélt vagy valós tehetségüket a Megasztár ítészcsapatának. Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid értő füllel és nyitott szívvel fogadtak minden jelentkezőt, ám a látottak sokszor szélsőséges érzelmeket váltottak ki belőlük. Akadtak önjelölt dalnokok, akiknek az önbizalmuk nagyobb volt a tálentumuknál, de felbukkantak olyan csiszolatlan gyémántok is, akik a jövő sztárjaivá válhatnak - írta közleményben a TV2 Csoport.

A 2024-es Megasztár zsűrije
A 2024-es Megasztár zsűrije
Fotó: TV2

Az biztos, hogy aki idén megnyeri a TV2 zenés tehetségkutatóját, olyan mesés nyereményekkel gazdagodik, ami az országos hírnév mellett hatalmas segítség a zenei karrierjének beindításában. A győztes énekes 40 millió forintot zsebel be, emellett felvehet egy dalt Los Angeles zenei fellegvárában, a Paramount Recording Studiosban. 

Profi csapat segíti majd a Megasztár győztesét

A legendás stúdiót több mint hatvan évvel ezelőtt alapította Brolin család. A nemzetközi zenei élet legnagyobb csillagai rögzítették lemezeiket az elmúlt évtizedek során, mások mellett Michael Jackson, Celine Dion, a Guns’n’Roses, vagy éppen Snoop Dogg és Justin Timberlake. Az elmúlt évtizedek technológiai vívmányai ellenére a Paramount Group stúdióinak népszerűsége töretlen, továbbra is az élő felvételek, a zenei utómunkálatok professzionális helyszíne. A dalfelvétel mellé klipforgatás is dukál, ami szintén a győztes nyereménye, így a finálét követően az első dal teljes elkészítése a legprofibb csapattal valósulhat meg.

A kérdés tehát csak az, hogy ki lesz az a magyar tehetség, aki a tengernyi nyereményt hazaviszi, aki bátorságának és tehetségének köszönhetően fordít egy hatalmasat a saját sorsán? Szeptember 22-től vasárnap esténként a TV2 műsorán kiderül! A Megasztárról és a korábbi győztesekről itt olvashat hosszabban, a videókat pedig itt nézheti meg. 

Megasztár – az első válogató – szeptember 22-én 19:30-tól a TV2 műsorán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!