Menczer Tamás: Nem fognak győzni

Vágólapra másolva!
"Ha Zelenszkij elnökről és Ukrajnáról kérdez, és a háború vonatkozásában, akkor elmondom, hogy mi mindig elmondtuk, hogy Ukrajna egy hősi háborút vív, le a kalappal" - mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója egy interjúban, amit a közösségi oldalára töltött fel.
Vágólapra másolva!

"Nagyon komoly teljesítményt nyújtanak ebben a háborúban. Mi elismerjük a területi szuverenitást, integritást és a legnagyobb humanitárius akciót hajtjuk végre Magyarország történetében. A baj az, hogy nem fognak győzni, és az oroszok sem fognak győzni. Ebben a háborúban senki nem tud győzni, itt mindenki veszít" - mondta Menczer Tamás.

Percről percre tudósításunkat a háborúról itt tudja követni: Orosz kézre került egy kulcsfontosságú ukrán település, Ukrajna segélyt kap Amerikától. Nemrég megírtuk, hogy Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint a Kurszki területen intenzív légi tevékenység zajlik. Orosz Szu–35 vadászgépek járőröznek, míg Szu–34-es bombázók precíziós csapásokat mérnek ukrán célpontokra a határ menti övezetben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!