Nem értette, mit mond az eladó, ezért őrjöngeni kezdett a dohányboltban – videó

Vágólapra másolva!
Egy közel 50 éves férfi bement az egyik budapesti dohányboltba, hogy alkoholt vegyen. Az eladó azonban nem értette, amit a férfi mond, ezért visszakérdezett. Arra viszont nem számított, hogy ettől a vásárló dührohamot kap.
Vágólapra másolva!

2022. június 28-án reggel egy 47 éves férfi bement a XXI. kerületben található, Rákóczi Ferenc úton lévő dohányboltba, hogy alkoholt vegyen. Mikor az ott dolgozónak elmondta, hogy mit kér, akkor az eladó, a beszűrődő zaj és a pulton lévő plexi miatt nem értette, amit a férfi mondott neki, ezért visszakérdezett. A férfi ekkor olyan dühös lett, hogy trágár módon szidni kezdte az őt kiszolgáló eladót. 

Amikor az alkalmazott a visszajárót akarta oda adni a férfinak, akkor az leesett a pultról. 

Erre a férfi még dühösebb lett, és ököllel a plexifalba ütött, ami emiatt leesett és lesodorta a férfi által vett italokat. 

A plexifal és egy üveg eltört és több dobozból kifolyt az ital. A férfi miután szétverte a pultot, elmenekült. 

Az ügyészség a férfit garázdasággal vádolta, és indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül pénzbüntetést szabjon ki rá. 

A kerületi ügyészség végül a tárgyalás megtartását kérte, mivel a hatóság álláspontja szerint a férfi visszaesőnek minősül, korábban többször volt büntetve. Emiatt súlyosabb pénzbüntetés kiszabását javasolta z ügyészség. 

A bíróság 300 forint pénzbüntetést szabott ki a garázda férfira. 

Ahogy arról beszámoltunk, április elején, éjjel jelentette egy járókelő, hogy az egyik magyarbánhegyesi dohánybolt ég. A kiérkező rendőrök eloltották a tüzet, majd hamar kiderítették, hogy ki gyújtotta fel a trafikot. A gyújtogató a rendőröknek elmondta, hogy dühében locsolt benzint a dohányboltra, amiért mert nem jutott alkoholhoz és cigarettához. Sőt még dühösebb lett, mikor megtudta, hogy a palackban amit magával vitt, nem alkohol, hanem benzin van.

Augusztus végén írtunk arról, hogy egy férfi és az ismerőse az egyik siófoki dohányboltban találkoztak, ahol összevesztek egymással. Csakhogy úgy ítélte meg, hogy az ismerőse tiszteletlen volt vele, ezért másnap eldöntötte, hogy bosszút áll, ezért egy vascsővel elindult az ismerős otthona felé. Az ismerős egy közeli üzlethez menekült, ahol segítséget kért. A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!