Új korszak kezdődhet az iPhone SE 4-gyel

Vágólapra másolva!
Többek közt ebben is átállhat a prémium kijelzőre az Apple.
Vágólapra másolva!

A napokon belül bemutatkozó iPhone 16 mobilcsalád tagjai várhatóan csak a kötelezőnek mondható fejlesztéseket hozzák majd, ezzel szemben a legolcsóbb új mobilnak szánt iPhone SE termékcsalád következő tagja már valódi áttörésnek ígérkezik, hozhatja a vevők által mostanra joggal elvárt esztétikai és funkcionális jellemzőket.

apple iphone se
Kinézet és funkcionalitás tekintetében is teljes modernizációt kaphat az iPhone SE 4
Fotó: AB / Unsplash

A legfrissebb információkat a Nikkei Asia hozta a készülékről, beszállítói láncban lévő forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a következő modellbe már nem szállít LCD kijelzőket a Japan Display és a Sharp. Ez azt jelenti, hogy ebben a készülékben is átáll az OLED kijelző használatára az Apple, azaz hamarosan nem lesz már LCD panelt használó új okostelefonja.

A potenciálisan 2025 tavaszán bemutatkozó iPhone SE 4 ezzel együtt a Touch ID ujjlenyomat-olvasótól is búcsúzhat, szintén utolsóként a legolcsóbb iPhone is megkaphatja a Face ID arcfelismerést. 

A készülék további pletykált specifikációi közül kiemelhető az egyetlen hátlapi kamera használata, az USB-C portra való átállás, az üveg előlap és hátlap, továbbá az alumínium keret. Végül nincs kizárva, hogy az Apple Intelligence is támogatott lesz a mobilon, ami alapján kilátásban van a modern rendszerlapka és a 8 GB memória használata, érdekességként a jelenlegi készülékben csak 4 GB RAM található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!