A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Cserháti Zsuzsa lemondta koncertjét

Vágólapra másolva!
Az énekesnő szerint kollégáival nem tudtak megfelelően felkészülni az előadásra. Cserhátinak egészségügyi problémái is vannak.
Vágólapra másolva!

Cserháti Zsuzsa váratlanul lemondta augusztus 24-i lemezbemutató koncertjét, amelyre már hosszabb ideje készül. Az énekesnő visszalépésének oka, hogy úgy érzi, nem állt össze a műsor úgy, ahogy szerette volna. A már megváltott belépőjegyeket visszaváltják.

Zentai György szerint, aki a lemezbemutató koncertért felelős, Cserháti Zsuzsának egészségügyi problémái vannak, nemrég kórházban volt, ahova valószínűleg hamarosan vissza kell térnie. Július 22-i születésnapi buliját is lemondta az utolsó pillanatban. Az utóbbi időben az is előfordult, hogy a művésznőnek a színpadon elment a hangja.

A BMG oldala Cserháti Zsuzsárólhttp://www.bmg.hu/artist_cserhati_zsuzsa_info.htmlKi a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32962

Cserháti Zsuzsa a Blikknek azt nyilatkozta, hogy egy kis pihenőre van szüksége. Nagyon fáradtnak érzi magát, mivel a nyár folyamán egyfolytában dolgozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!