A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
Vágólapra másolva!
Valami teljesen új dologgal próbálkozik a fejlesztő.

Nem csepegtetik, hanem öntik az információkat az Electronic Arts munkatársai az év egyik legjobban várt folytatása, az EA Sports FC 25 kapcsán. A virtuális labdarúgás rajongói már álmukból felkeltve is tudják, hogy a VOLTA, a Pro Club, a FUT és a klasszikus karriermódok várnak rájuk, azonban idén ez megváltozik. Az utcai környezetet, a hatalmas trükköket és már-már a fizikát meghazudtoló mozdulatokat, azaz a VOLTA játékmódot kidobta a kukába az EA, de cserébe készültek valamivel. Ez a Rush, ami az 5 az 5 elleni összecsapásokat helyezi továbbra is előtérbe, viszont más megközelítésben, mint elődje tette.

A Rush fejlesztésekor arra fókuszáltak a programozók, hogy a pörgős játékmenet legyen előtérben, miközben a FUT-ból ismerős csapatépítési fogások is megmaradnak. A FUT Rushban a már megszerzett kártyákból kell összerakni azt az álomötöst, amivel mindenkin felül lehet kerekedni. A Clubs Rush és a Karrier Rush bővíti a repertoárt, előbbi a barátokkal közös élményeket kínálja, utóbbi az utánpótlás-nevelésbe enged mélyebb betekintést.

A Rushban a négy mezőnyjátékost irányítja a kontroller gazdája, a kapus az egyetlen, ami felett a mesterséges intelligencia uralkodik. Ha valaki kifagy, akkor ismét az MI kapja a főszerepet, ő csatlakozik be a mérkőzésbe egy új csapattagként. A Rush, mivel kevesebb játékost mozgat egyszerre, mint egy klasszikus mérkőzés, ezért kisebb pályát használ. Egy 63,7 méter hosszú és 46,7 méter széles gyepszőnyeg várja, hogy a legnagyobb sztárok ünnepeljék rajta a góljaikat. A lesszabályt szintén át kellett alakítani a pálya méretének csökkentése miatt. A támadó harmadban számít csak a játékosok elhelyezkedése, addig nyugodtan szaladgálhatnak a támadók a védők mögött. Bevezetésre került a kék kártya intézménye, ami egy percre kiállítja a szabálytalankodót. 

Egy folyamatosan maximum fordulatszámon zakatoló, de mégis ismerős elemekből összerakott kispályás futball vár azokra, akik elmerülnek majd a Rushban. Még az is lehet, hogy esportként is tekintenek majd rá, ha beváltja a hozzáfűzött reményeket, így egy “harmadik feje nőhet” a FUT és Pro Clubs mellett az EA Sports FC 25-nek.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!