A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMárton Viviana
09:33TekvondoRuth Gbagbi-Viviana Marton
HUNMagyarország
10:40Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország
10:50Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
11:00Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
11:10Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNLigeti Dániel
11:40BirkózásDaniel Ligeti-Ashton Mutuwa
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl

Mick Jagger fia is marad a pályán

Vágólapra másolva!
Sir Mick fia, James is előadóművésznek készül, így a következő generáció is láthat Jaggert a színpadokon. A fiatalember - látván és értékelvén a showbusiness körüli világot, előnyöket és hátrányokat - maga döntött a színészet mellett.
Vágólapra másolva!

Jagger junior idén már tizennyolc éves, így maga dönthetett sorsáról: szeptembertől egy meg nem nevezett színészképzőbe fog járni, így nem szakad el a művészvilágtól. A család szóvivője közölte ez a hírt, hozzátéve, hogy a döntés előtt az ifjú konzultált a híres papával és az anyukával, a színésznő és modell Jerry Hall-lal - írja az Ananova.

A család egyik barátja szerint nem kényszer szülte a döntést: "James egy igen okos srác, és volt lehetősége arra, hogy több egyetemre is bekerüljön. Ennek ellenére az elmúlt két évben, az iskolában a színészkedés érdekelte."

"Mick és Jerry is folytatott vele hosszú beszélgetéseket arról, hogy melyik lehetne a helyes döntés. A végére mindketten le voltak nyűgözve, látták az eltökéltséget, hogy színész szeretne lenni. Mindketten támogatják terveiben" - tette hozzá az ismerős. A színészet nem áll távol a családtól: mindkét szülő több darabban és filmben is szerepelt már.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!