A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
14:30TekvondoKristina Teachout-Viviana Marton
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalban szereplő és a tavalyi bajnokságot két pont híján az első helyen záró Arsenal edzője meglehetősen szokatlan módot választott arra, hogy egy fontos leckére tanítsa a játékosait.

Mikel Arteta az új szezon előtt, amely az Arsenal számára augusztus 17-én kezdődik hazai pályán a Wolves ellen, elvitte vacsorázni a focistáit egy elegáns étterembe. Ezzel eddig még ugye semmi gond nem lenne, azonban a tréner készült egy külön "meglepetéssel" is a játékosok részére. 

Arteta ugyanis felbérelt egy csapat profi zsebtolvajt, hogy az este folyamán lopjanak el mindent, amit csak lehet a labdarúgóktól, de lehetőleg úgy, hogy ők ebből semmit se vegyenek észre.

Kai Havertz győztes gólja nem ért bajnoki címet az Arsenalnak még az előző szezonban. Fotó: AFP

Mindent a csapatért

Az étkezés végén a spanyol szakember megkérte a játékosokat, hogy ürítsék ki a zsebeiket. 

Ekkor döbbentek rá a focisták, hogy sem a pénztárcájuk, sem a telefonjuk nincs már náluk. Ez a gyakorlat állítólag azért történt, hogy megtanítsa őket arra, milyen fontos, hogy mindig éberek legyenek. 

Egyelőre nincsenek arról információk, hogy fogadták a labdarúgók a történteket, mindenesetre a szurkolók közül a közösségi médiában többen is megjegyezték, hogy így aligha lehet bizalmat építeni a játékosokkal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!