Feladta magát egy hármas gyilkossággal vádolt férfi a Fülöp-szigeteken - fotó

Vágólapra másolva!
Feladta magát a július 10-én, egy fülöp-szigeteki hotelben történt hármas gyilkosság gyanúsítottja. Kiderült, hogy a szálloda kirúgott alkalmazottja követhette el a gyilkosságokat. A férfi azt mondta, hogy véletlenül tört be pont abba a szobába.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, három embert meggyilkoltak egy fülöp-szigeteki szállodában a múlt héten. A Lake Hotel egyik alkalmazottja július 10-én találta meg a három áldozat holttestét, akiknek a kezei és lábai meg voltak kötözve. Két ausztrál származású ember, David Fisk és élettársa, Lucita Cortez, valamint Cortez egyik Fülöp-szigeteken élő rokona az áldozatok.

A gyilkosságokkal a szálloda volt medencetisztítóját gyanúsítottják, aki a tisztviselők tájékoztatása szerint feladta magát

- írja a Guardian. A városházán tartott hajnal előtti sajtótájékoztatón a rendőrség tisztviselői bemutatták a megbilincselt gyanúsítottat, aki kapucnit, sötét szemüveget és arcmaszkot viselt. A férfi, akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, gyilkosságok és rablás miatt fog bíróság elé kerülni - mondta Charles Daven Capagcuan, Tagaytay rendőrfőnöke. 

Capagcuan a sajtótájékoztatót megelőzően elmondta az Associated Pressnek, hogy az áttörést az jelentette az ügyben, hogy a gyanúsítottat legalább három szállodai alkalmazott is azonosította a biztonsági kamerák által rögzített videó alapján, amelyen az arca egy része látszott, amikor a maszkja lecsúszott. A gyanúsított kedden úgy döntött, hogy feladja magát - mondta a rendőrfőnök.

Vissza akart vágni a szálloda vezetőségének az elbocsátásáért

 - mondta Capagcuan újságíróknak, hozzátéve, hogy a gyanúsított korábban medencetisztítóként dolgozott, de márciusban kirúgta a szálloda, miután kapcsolatba hozták az egyik szobában elkövetett lopással. A férfi elismerte, hogy késsel rátámadt az ausztrál férfire, majd megfojtotta annak élettársát és a nő rokonát. Azt is beismerte, hogy ezután ellopta az ausztrál férfi óráját és cipőjét - írja az AP News.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy két brit turista eltűnt Svédországban, majd a hatóságok holttesteket találtak egy kiégett autóban. Tegnap arról a megdöbbentő esetről is írtunk, hogy meggyilkolta feleségét egy milliomos üzletember, majd a fagyasztóba tette a holttestét. Arról is beszámoltunk, hogy tegnap végeztek ki egy férfit Texasban, aki évek óta ártatlannak valotta magát és DNS vizsgálatért könyörgött, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről