A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A gyerekei is ott lesznek a meggyilkolt kézilabdázó, Simsik Cynthia temetésén

Vágólapra másolva!
A 31 éves, kézilabdázó Simsik Cynthiát a múlt héten gyilkolta meg a párja a saját otthonukban. Most a sportoló apja elárulta, hogy a temetésen Cynthia két kisgyereke is ott lesz, hogy megértsék, az anyjuk meghalt. A férfi hozzátette, hogy a gyilkost soha sem kedvelték, nárcisztikusnak és egoistának tartották, aki cselédként bánt a lányukkal.
Vágólapra másolva!

A korábban Magyarországon is kézilabdázó Simsik Cynthiát akkor kezdték el keresni a hatóságok a múlt héten, amikor a telefonjáról egy öngyilkossággal kapcsolatos üzenetet küldtek az apjának. 

Azóta már kiderült, hogy az üzenetet a nő telefonjáról a párja, a korábbi nyomozó férfi küldte az apának, miután meggyilkolta a saját otthonukban.

 A gyilkos ezek után nem tudta megfelelően elrejteni a holttestet, majd 5 nappal később feladta magát a rendőrségen. A nőt ma fogják eltemetni Párkányban. A gyilkosság után kiderült az is, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta a nőt. 

Nekünk ez nagyon nehéz. Éppen egy hete ölték meg a lányomat. Mikor találkoztam a keresés első napján a vejemmel itt a háznál, abban a pillanatban itt volt a kislányom tőlem 3 méterre. Valószínű a vízaknába volt betéve

 – mondta a Borsnak Cynthia apja. Simsik Tibor a gyilkosság után egy héttel a nagyobbik unokájával, feleségével és lányával visszament Cynthia otthonához, hogy ott emlékezzenek meg róla. 

"Szerintem egy beteg ember. Ezt csak egy beteg ember tudja megcsinálni. Nem voltunk jó véleménnyel a vejünkről. Egy nárcisztikus, egoista, paranoiás ember volt

 – mondta a férfi a gyilkosról, Cs. Györgyről. Szerinte csak arra tartotta a lányát, hogy cseléd legyen a házukban. 

Az apa elmondása szerint Cynthia többször is mondta nekik, hogy a férfi megverte, megpofozta. Azonban ők hiába mondták neki, hogy hagyja el, jöjjön el onnan, a közös gyerekük miatt ezt nem akarta megtenni. 

"Beletörődött. És ez lett a végeredménye, itt van tessék” – mondta elcsukló hangon a lapnak Simsik Tibor. Neki most a legfontosabb, hogy a két unokáját biztonságban tudja. 

"A pszichológus tanácsára Dominiknak elmondtuk, hogy meghalt az anyukája. Már azt is tudja, hogy Gyuri bántotta. Most sírt először. Most amikor meglátta a tetthelyet, a házat, ahol 5 évig élt. 

Mia 4 éves, ő még csak sejt valamit. Nincs anyuka. Mindig ezt mondja mikor keresi

 – magyarázza az apa. Bevallása szerint fontos őszintének lenni a gyerekekkel, mert csak így alakulhat ki a kölcsönös bizalom. 

Cynthiát koporsóban fogják eltemetni, a család szintén a pszichológus tanácsára döntött így. A gyerekeknek látniuk kell a koporsót hogy megérték, eltemették az anyjukat. Egy urnában nem tudnák ezt elképzelni. 

Simsik Tibor elmondta, hogy most a feleségével azon dolgoznak, hogy magukhoz vehessék a lánya minkét gyerekét, hogy biztos és biztonságos jövőt biztosíthassanak nekik. 

Ahogy azt korábban megírtuk, július 22-én féltékenység és a gyermekelhelyezési vita miatt ölte meg a feleségét egy romániai férfi. A gyilkost letartóztatták. Hasonló gyilkosság történt a napokban az amerikai Wisconsinban, ott egy férfi tizenkilenc lövéssel végezte ki feleségét, mindezt az ötéves kislányuk szeme láttára. Itthon tavaly márciusban Aszódon történt hasonló eset, akkor egy férfi, csakhogy bosszút álljon a feleségén, álmukban ölte meg a két kislányát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!