Vízbe fojtotta a 7 éves lányát egy anya

Vágólapra másolva!
Egy anya vízbe fojtotta a saját lányát, mert elmondása szerint szüksége volt arra, hogy egyedül legyen. Az anyának a bíróságon kell felelnie a tettéért, közben az apának gyűjtést szerveztek a rokonok a temetés költségeinek finanszírozására.
Vágólapra másolva!

Július 13-án a rendőrök Nashville egyik külvárosába, Hendersonville-be mentek ki azért, mert arról érkezett bejelentés, hogy megfulladt egy gyerek. Gyorsan kiderült, hogy nem szimpla fulladásról van szó, ugyanis a 7 éves Pipert vízbe fojtották. Az eddigi bizonyítékok alapján az elkövető a lány 33 éves anyja, Brandi Elliott volt.

Az anya elmondása szerint szüksége volt egy kis egyedül töltött időre, ezért addig tartotta a gyerek fejét a víz alatt, amíg még buborékok jöttek fel a felszínre, miközben azt mondta neki, hogy maradjon csendben.

A nő vallomása szerint ezután megpróbálta újraéleszteni a gyereket, azonban nem sokkal később a helyi kórházban halottá nyilvánították a gyereket. A tennessee-i anyát most gyilkossággal gyanúsítják. 

A lány apja kórházban van, ezért a család rokonsága gyűjtésbe kezdett azért, hogy megkönnyítsék a férfinak a temetéssel járó költségek kifizetését. 

Piper hozott az apjának egy csomó kifestőkönyv-képet, amit kifestett neki, hogy akassza fel a kórházi szobája falára, majd néhány órával később megölték

- írják a rokonok a gyűjtés szövegébe.

image

Korábban arról írtunk, hogy egy amerikai nő a kórházba sietett a gyerekével, akinek légzési problémái voltak, azonban még útközben megállt cigit venni. A gyerek közben meghalt az autóban. Az anya korábban azt hazudta, hogy a gyerek egy gabonapehelytől lett rosszul, de kiderült, hogy azért halt meg, mert a párja korábban a földre dobta. A bíróság a férfit életfogytiglani büntetésre ítélte, ahonnan feltételesen sem szabadulhat. A nőt közel egy évvel később 25 év börtönbüntetésre ítélték.

Azt is megírtuk, hogy ismét bíróság előtt kell megjelennie az egykori újszülött-ápolónak, akit több csecsemő meggyilkolásért korábban már elítéltek. A manchesteri bíróságon gyilkossági kísérlet vádjával kell szembenéznie. Ahogy az Origo is beszámolt róla, Lucy Letbyt öt kisfiú és két lány meggyilkolásával, valamint további 10 csecsemő esetén gyilkossági kísérlettel is vádolták meg. A nőt bíróság elé állították, 22 vádpontot hoztak fel ellene, de mindegyiket tagadja.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!